Hypotéky nejsou určené pro všechny

Nebankovní sektor stáhl již mnoho důvěřivých klientů s sebou do hlubin zadlužení. Chcete být dalším, kdo tomu podlehne a upíše si na sebe nesmyslnou půjčku? Jestliže se vám líbí představa, že třeba dvacet let splácíte úvěr, který není výhody ani v nejmenším, pak určitě s chutí do toho a půjčte si peníze právě od nebankovní společnosti. Zejména ty společnosti, které se chlubí tím, že jsou schopné vám půjčit i bez nahlížení do registru dlužníků, nejsou ke svým klientům zcela upřímné. Kdyby tyto společnosti upřímné byly, pak by si jen stěží někdo půjčit peníze s nesmyslně nastavenou hodnotou RPSN nebo úrokem, který má být údajně fixován na několik let.

bohatství

Zamyslete se nad možnostmi, které máte

Abyste si nemysleli, že nebankovní společnosti mají jenom samé nevýhody, je dobré si uvědomit, že tyto společnosti vám skutečně půjčí bez toho, aby bylo nutné nahlížet do registrů https://nebankovnihypoteky.net/hypoteka-bez-registru/. To má výhodu zejména tehdy, když jste přišli k velmi kvalitnímu příjmům, kterými budete disponovat po několik desítek let. Pokud takové příjmy máte, pak není jediný problém vzít si úvěr, který nakonec přeplatíte třeba i o 50 %. Ano, i tak šílené to může být, avšak samotné banky na tom nejsou o moc lépe. U těch si však můžete být jisti úrokem a RPSN, které nejsou nastavené tak šíleně, jako je tomu u těchto společností.

peněženka

Největší problém tkví v důvěře klientů

Společnosti tohoto typu nejsou až tak nevýhodné, co se týče úroků, ale zejména, pokud jde o skryté a vedlejší poplatky. Jakou to má logiku, když musíte platit už jenom za zprostředkování a za vyřízení úvěru? To je absolutní nesmysl, stejně jako poplatky za předčasné splacení a podobně.
Samostatná kapitola je však důvěra klientů, kteří se upíšou k úvěru, jenž nejsou schopni z dlouhodobého hlediska splácet, a společnost jim tento úvěr i přesto schválí.